Over

Oranje comité is alweer in volle gang!

Het heerlijke september weer is nog in volle gang. We mogen gelukkig nog lekker na genieten van een mooie nazomer. Terwijl iedereen zijn werk weer opzoekt en de kinderen weer naar school gaan, heeft het oranje comité elkaar ook alweer opgezocht.

Als je erover nadenkt is het raar, maar als je het hardop zegt klinkt het nog vreemder. Koningsdag. Het lijkt nog zo ver weg, maar toch zit het bij het Oranje Comité alweer in het hoofd. Alle bestuursleden en comitéleden hebben de eerste vergadering er al weer op zitten.
Terwijl de pepernoten alweer in de schappen verschijnen, denkt het Oranje Comité alweer in de kleur Oranje. Wat zal dit jaar het thema worden, welke attracties worden er neer gezet en hoe kunnen we er voor zorgen dat ook dit jaar weer grandioos wordt? Zijn vragen die al bij het Oranje Comité naar boven komen. De eerste lijntjes zijn uitgezet, de eerste vergadering zit er op en ook de eerste actiepunten worden al vervuld.

We kunnen natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen! Daarom ook nu al de allereerste vraag, waar wij ieder jaar weer een ware zoektocht naar hebben namelijk vrijwilligers!!!! Dus mocht u het leuk vinden om ons op Koningsdag te helpen, de hele dag of een dagdeel zet het dan nu al in u agenda. Aanmeldingen kan via pr_socwezep@outlook.com . Want zonder al onze vrijwilligers is de dag niet voldoende. Jullie hulp hebben wij dringend nodig.
Willen jullie op de hoogte blijven van de allerlaatste nieuwtjes like ons dan op onze facebookpagina. Oranje Comité Wezep; https://nl-nl.facebook.com/StichtingOranjeComiteWezep  of kijk op de website; https://oranjecomitewezep.wordpress.com/

Advertenties