Rabobank Clubkas Campagne

Oranje Comité Wezep.

Wat is de Clubkas Campagne?   Stemmen kan vanaf 1 maart

Veel verenigingen kunnen een extra steun in de rug goed gebruiken. Om een handje te helpen, hebben wij als Rabobank Noord Veluwe de Clubkas Campagne opgericht. De Clubkas Campagne is een prachtige kans om jaarlijks in het voorjaar de kas van uw vereniging te spekken! En het mooie is dat niet de Rabobank, maar de leden van onze bank, door het uitbrengen van hun stemmen, bepalen welke verenigingen vanuit de Clubkas Campagne ondersteund worden. Daarmee geven wij ook invulling aan onze coöperatieve gedachte: een bank van en voor leden.

Wie kunnen deelnemen?

De verenigingen die klant zijn bij Rabobank Noord Veluwe, en voldoen aan de voorwaarden, kunnen deelnemen aan de Clubkas Campagne. Om een extra ondersteuning te ontvangen dient een vereniging zich zelf aan te melden bij de Clubkas Campagne. Na aanmelding van de vereniging ontvangt zij een bevestiging. Vanaf dan kan de vereniging zichzelf profileren onder haar leden en de gemeenschap.

Wie mogen er stemmen?

Klanten die lid zijn van Rabobank Noord Veluwe kunnen hun stem(men) uitbrengen. De leden van Rabobank Noord Veluwe krijgen twee stemmen om te verdelen. Zij stemmen op de vereniging(en) die zij een warm hart toedragen. Elke stem is naar verwachting tussen de € 5 en € 10 waard, afhankelijk van het aantal stemmen en of de vereniging een sponsorcontract heeft. De Clubkas Campagne komt één keer in het voorjaar van het kalenderjaar tot uitkering. Hoe meer stemmen er op een vereniging uitgebracht worden, des te meer geld krijgt deze vereniging.

Wat kun jij als clublid doen om jouw vereniging te steunen?

Als clublid kun je in je eigen omgeving, bijvoorbeeld bij familie, vrienden en kennissen informeren of zij lid zijn van Rabobank Noord Veluwe en zo ja, vragen of zij op jouw vereniging willen stemmen.

Voorwaarden om te kunnen stemmen op verenigingen.

U moet lid zijn van Rabobank Noord Veluwe, wanneer u lid bent heeft u een mail ontvangen met daarin de uitnodiging om te stemmen op de vereniging van uw keuze.

Letop! Bent u klant van Rabobank Noord Veluwe, dan bent u niet automatisch lid. Dit moet u zelf kosteloos hebben aangevraagd.

Via de site van de Rabobank kunt u het gratis lidmaatschap aanvragen en daarna stemmen op Oranje Comtié Wezep.

Hartelijk dank!!!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s